semesterstängt från 14/7 till den 10/8-22

 

Sista onsdagen för kloklippning är den 13/7 sedan stängt fram till den 10/8 som är första dagen för kloklipp efter semestern.

Välkomna!

 

 

 

Dropin kloklipp startar den 19/1 och det gäller

onsdagar mellan kl 9,00-15,00

Det kostar 100kr att få klorna klippta och 

om puts under trampdynor och hygienklipp önskas är det tillägg med 150kr (totalt 250kr).

 

 

Samtliga priser justeras under året pga höjda inköpspriser och att driftskostnaden har ökat. 

 

             

Lite om vad jag gör.
 
Jag är hundtrimmare på heltid och tar emot i princip de flesta raserna för trimning, klippning och bad.  De raser som jag inte behärskar, ger jag dig namn och telefonnr till så du får korrekt hjälp med din ras.
 
Försöker hålla arbetstid med 4 dagar i veckan i mitt trim resterande tid använder jag för kontorsarbete och den lilla fritiden tillbringas på hundutställningar både för att lära mig mer om andra raser och för att själv ställa ut i min egen ras. Anatomi och rörelsechema är viktiga faktorer i mitt yrke.
Jag har suttit i pudelklubbens styrelse som kassör för verksamheten i södra avdelningen och var även då med och arrangerar utställningar för vår ras 3 ggr om året samt en inofficiell utställning för valpar alla raser som hålls i Hässleholm varje höst.
 
Jag bjuder gärna in framgångsrika uppfödare för att ta lärdom av deras kunskap och erfarenhet.  Jag i min tur delar gärna med mig av de kurser som arrangeras så boka din plats ifall du vill bli duktigare på just din ras om/när den erbjuds!
 
 
Varmt välkommen ska du vara till Svedala hundtrim!